Жіноча вечірка: чоловікам вхід заборонено

Що може бути краще за зустріч з подругами в теплій і затишній обстановці? Будь це зустріч у кафе, у когось удома, у парку. Найголовніше – без чоловіків. Адже так хочеться посекретничати, поговорити на суто жіночі теми, досхочу посміятися, побути самими собою. Якщо задумали влаштувати дівич-вечір, то найкращим варіантом буде зібратися вдома.

Влаштуйте піжамну вечірку. Усі учасниці обов’язково мають бути у піжамах чи у нічних сорочках. Найкращий час для проведення, звичайно ж, пізній вечір. Приготуйте легкі закуски, розстеліть на підлозі велику ковдру або розміститеся на ліжку. Також не забудьте влаштувати бій подушками. Тільки не захоплюйтеся, інакше піжамна вечірка може перетворитися на вечірку під назвою «хто швидше збере все пір’я».
Зробіть подобу салону краси вдома. Не завжди у жінок є час відвідувати салони через зайнятість чи втому. А тут ви поєднаєте приємне з корисним. Можна робити один одному манікюр, педикюр, масаж, обгортання, маски для обличчя. І найголовніше, вам не потрібно нікого соромитися. Ви можете сміливо розгулювати із зеленою масою на обличчі без остраху, що шокуєте свого чоловіка.

Вечірка в стилі Барбі. Основний колір – рожевий. Попередньо обговоріть, щоб кожна була одягнена або мала якусь деталь цього кольору. Із закусок – всілякі солодощі, морозиво. З напоїв – гарячий шоколад, вино. Підготуйте пару мелодрам за участю ваших улюблених акторів.

Порійтеся в маминих і бабусиних «скринях», знайдіть там сукні та організуйте ретро-зустріч. Зараз дуже модним став стиль пін-ап, чому б самим не перетворитись на таких дівчат хоча б на один вечір? Влаштуйте перегляд радянських фільмів. Закуски також мають відповідати — маленькі бутерброди, канапе, тарталетки дуже доречні.

Проведіть вечір порад. Нехай кожна з вас напише свою проблему на листку, опустіть папірці в заздалегідь підготовлену коробочку. По черзі діставайте записки і намагайтеся давати слушні поради. Уявіть себе справжніми психологами. Якщо вирішите влаштувати таку зустріч, то від алкоголю краще відмовитись.

Побудьте східними красунями. Прикрасьте кімнату тканинами, запаліть пахощі. Приготуйте східні солодощі та вино. Знайдіть навчальне відео з танцем живота та розучите кілька спокусливих рухів. Можете все разом вигадати казку, як Шехерезада в «Тисячі та однієї ночі».