Прості ідеї для проведення вечірки

Якщо ви любите відпочивати в галасливій компанії, то рано чи пізно виникає бажання влаштувати свою власну вечірку поза стінами нічного клубу чи кафе. Тут же постає питання – як провести подібний захід так, щоб все не скотилося у звичайні посиденьки?

Насправді достатньо знайти просту, але гарну ідею для проведення вечірки, і справа залишиться за невеликим. Свій захід ви можете провести у стінах свого будинку чи квартири, зняти котедж чи вирушити на природу – все залежить від обраної вами тематики майбутньої вечірки.
Костюмована вечірка

Вона може бути будь-якою! Організуйте для друзів ретро-вечірку з хітами 90-х років. Для втілення цієї ідеї будуть потрібні хіти того часу, а від друзів – костюми.

Але для когось ретро-вечірка може здатися нудною. Тоді організуйте костюмовану вечірку за мотивами “Союзмультфільму”, радянського кіно, американських блокбастерів або присвячену улюбленому фільму. Наприклад, «Аватар», «Кіт у чоботях» тощо. Можете влаштувати конкурс на найкращий костюм, придумати загадки на тему вечірки, розіграти кілька сценок чи попросити друзів об’єднатися у невеликі гурти та придумати свій невеликий сценарій на 10-15 хвилин.

Тематична вечірка

Зазвичай, таких заходів потрібна серйозна підготовка як складання сценарію, організації самого вечора, продумування деталей. Тематичні вечірки більше підійдуть людям, які чимось захоплюються. Наприклад, мотоциклами, серфінгом, рибалкою, програмуванням, вишиванням.

Вечірка оригінальних страв

Ви даєте тему своїм гостям. Наприклад, приготувати смачного динозаврика до столу на честь року. Тепер завдання кожного гостя – прийти на захід зі своєю стравою.

Так само можна організувати вечірку солодощів, національних страв тощо. Тут фантазія безмежна. Пам’ятайте, що вечірка з демонстрацією кулінарних здібностей гостей не має бути нудною. Придумайте кулінарні конкурси, вікторини, запитальники, розкажіть про цікаві факти зі світу кулінарії.

За мотивами фільмів жахів

Для її організації вам знадобиться посидючість. Візьміть за основу сюжет із кіно, що запам’ятався більшості друзів. Ви можете попередньо відправитися в кіно для перегляду вибраного вами фільму. А далі дійте за сценарієм. Наприклад, розішліть друзям зашифроване запрошення на вечірку. Нехай вони вгадають місце проведення, знайдуть його, а там ви чекатимете їх з новими сюрпризами за мотивами улюбленого «жахливості». Зробити це можна досить просто. А скільки емоцій отримають друзі!