Стенди для дитячого садка

Розвиток дітей молодшого шкільного віку – складний процес, який потребує від вихователів особливої майстерності. Щоб зацікавити малят використовують різні види наочності. Самими ефективними та надійними помічниками вихователя стануть кольорові стенди, що допоможуть привернуть увагу дітей та зацікавити їх. Це велика група товарів різного призначення, що відрізняється: надзвичайною колоритністю, цікавими малюнками та красивою формою. Дидактичний матеріал знайомить дітлахів з навколишнім середовищем, а також інформує батьків про всілякі події, дає рекомендації по веденню навчального процесу.

Наші функціональні стенди допоможуть педагогам днз добитися високого рівня довіри між батьками та комфортно працювати з дітьми впродовж дня.

Головне завдання стендів для ДНЗ:

— Вперше ознайомити дітей молодшої вікової категорії з навколишнім світом і науками. Саме в цей момент потрібно викликати інтерес, який стане основою подальших успіхів у навчанні.

— Дозволити максимально швидко та ефективно запам’ятати навчальний матеріал. У маленьких дітей більш розвинена наочно-образна пам’ять.

— Інформація для батьків, що може включати рекомендації щодо удосконалення освітнього процесу дитини/правила поведінки малюків в навчальній установі. Стенди для батьків можуть вміщувати рекомендації лікарів, щодо правильного харчування дітей, режиму дня.

Стенди для дитячого садка вносять вагомий внесок в оформлення інтер’єру. Барвисті малюнки, найулюбленіші персонажі казок та мультфільмів – все це оздоблює приміщення групи, створює затишок для малят.

Чому варто замовити стенд для ДНЗ у нас?

  • Стенди виготовляються з екологічних та безпечних матеріалів, для створення малюнків використовуємо тільки якісні фарби, які не містять запаху і міцно тримаються на поверхні виробу.

  • Матеріал, що розміщений на стендах, відповідає сучасній програмі днз та методичним вимогам. Індивідуальна розробка, згідно з побажаннями: розмір, кількість кишень, дизайн, матеріал. Оформлення стендів може бути таким, яким запропонуєте саме Ви.

  • Вигідні ціни, доступні для державних і приватних установ.

  • Максимально швидкий термін виготовлення.

  • Можливість попереднього ознайомлення зі прикладами робіт на сайті.

  • Знаходимо індивідуальний підхід до кожного клієнта.

Звертайтеся за професійною допомогою! Будемо раді співпраці!

Джерело: https://stendall.com/