ВЕСІЛЬНІ ТРЕНДИ

Весільний сезон не повинен застати вас зненацька.

Ми зібрали експертні думки з основних питань, що стосуються весільної церемонії. Яким повинен бути декор? З яких квітів варто збирати букет? Як прикрасити торт? На це й інше шукайте відповіді в нашому матеріалі.

Весільна сукня: яскраві кольори

Я сподіваюся, що наречені почнуть відходити від таких популярних відтінків, як пудровий, колір слонової кістки і пастельно-зелений. Мені здається, що вони готові вводити в моду сильні кольору. Неважливо, чи буде в їх образі поєднуватися пастельні і яскраві відтінки або тільки яскраві — це буде серйозний крок в сторону від обридлої нейтральної палітри.

Застілля: страви в мініатюрі

Урочиста вечеря все ще залишається в пошані, але має деякі зміни. Будьте готові до того, що меню стануть більш різноманітні, а порції — менше. Ця тенденція розрахована на те, щоб гості змогли спробувати все, але не переїсти, а молодята — розробити складне і багатостороннє меню.

Місце весілля: закордонна поїздка

Рів’єра-Наяріт в Мексиці — це блакитна мрія молодят. Якщо ви не хочете дослідити побиті туристичні точки, а заглибитися в чужу культуру, тоді вам саме час вирушити туди. Сент-Люсія, Аруба і Ла-Романа (Домініканська Республіка) також гідні вашої уваги. У цих місцях з кожним роком все сильніше розвивається туристичний бізнес і створюються нові можливості для молодих пар.

Весільний декор: ніжне мерехтіння

Якщо в 2017 ми бачили зародження цього тренда, то в 2018 він буквально «вибухне». Цього року мерехтіння і м’які переливи торкнуться не тільки весільного плаття і макіяжу, а й усіх предметів декору. Фони для фотографій, посуд, ліжка, свічки, торти, скатертини — під магію цієї тенденції підпадає буквально все.

Розваги для гостей: лаунж-зони

Лаундж-зони стають все більш і більш популярними. Вони прекрасно підходять для невимушеного спілкування за коктейлем або відпочинку далеко від натовпу. Особливо це вдала ідея для тих, хто має в запасі додаткові квадратні метри і не знає, як їх цікаво використовувати.

Прикраса для весілля: геометричні форми

Геометрія все ще буде актуальна на весіллях. Скажу більше, чітко окреслені предмети стануть центром композиції. В першу чергу я говорю про гексагональних тераріумах з суккулентами і квітами.

Весільні інсталяції: квіткова композиція

Замість того, щоб витрачати гроші з весільного бюджету на букети, які будуть прикрашати столи, нареченої витрачають їх на більш цікаві ідеї, наприклад, арки, повиті зеленню. Такий елемент зверне на себе увагу і стане небанальним акцентом. І, до речі, арки — це не єдине рішення. Прекрасно виглядатимуть стіни, всіяні квітами.

Букет нареченої: жоржини і троянди

Жоржини давно мають славу улюбленців наречених — вони дійсно виглядають розкішно. А про троянди я взагалі мовчу! Поєднання цих двох популярних кольорів ні для кого не новина, але нас тут цікавить інше — це мікс відтінків, від вібруючих червоних і до пастельних рожевих. До речі, серед флористів зараз модно використовувати не розпустилися квіти, а бутони.

Весільний торт: мармур і металік

Один з найбільш класичних в дизайні каменів — мармур — бере весільну моду штурмом. Він вкрай популярний у дизайні інтер’єрів, тому не дивно, що не оминули його стороною і інші сфери, на зразок весільної. Так як справжній мармур для більшості наречених — недозволена розкіш, але відмовитися від тренда вони не бажають, я раджу використовувати акценти, які його імітують. Наприклад, розлучення з фарби на торті — це прекрасна і цілком здійсненне ідея. До речі, з мармуром в парі відмінно виглядає металік!